Oferte de locuri de munca in Franta

Aplica

Zugravi

Responsabilitati:
– realizeaza zugraveli interioare si exterioare
– lucreaza cu materiale de la CAPAROL si RELIUS
– realizeaza decoratiuni : STUCCO, tencuieli acrilice, tencuieli decorative

Domenii:
Locatie: Marseille, Franta
Data inceperii: 2 Nov 2014
Durata: 90 zile
Conditii salariale: Salariu net 1450 Eur ( renegociabil dupa o perioada de proba – 1 luna ), sansa de a construi o cariera in Franta in domeniul constructiilor, afilierea la sistemul de pensii francez
Experienta minima: Experienta minim 5 ani in acest domeniu, diponibilitate de relocare in Franta, limba franceza la nivel avansat constituie un avantaj
Referinte: ATT Interim este o companie în plină dezvoltare pe piața serviciilor profesionale de resurse umane din Oradea, oferind soluții adaptate de recrutare și leasing de personal companiilor. Am crescut alături de proiectul de muncă temporară în domeniul construcțiilor în Franța, Eurorenova. Pentru clientul nostru din Franta - Orasul MARSEILLE, firma specializata in domeniul renovarilor interioare de apartamente si case, cautam ZUGRAVI. Persoanele interesate pot depune un CV actualizatt la email contact@att-interim.ro. Relații la telefon 0359 407 855.

[detalii]

Aplica

Electrician Auto

- repararea şi menţinerea instalaţiilor electrice a camioanelor şi semiremorcilor (camioane Man, semiremorci cu axe SAF/BPW/ROR)
- participarea la activitităţile specifice de mentenanţă preventivă, efectuarea intervenţiilor tehnice
- verifica funcţionarea sistemelor de control si comandă electrică, electronică şi intervine când situaţia o cere

Domenii:
Locatie: Oradea, Romania
Data inceperii: 13 Jan 2015
Durata: 0 zile
Conditii salariale: - program de lucru în 2 ture - transport asigurat de companie - echipamente de lucru de ultimă generaţie - echipament complet de protecţie - şansa de a face parte dintr-o echipă stabilă, de succes, - mediu de lucru plăcut pachet salarial atractiv
Experienta minima: - experienţă minim 1 an în repararea camioanelor şi semiremorcilor din punct de vedere electric - perseverenţă, bună organizare, eficienţă şi iniţiativă personală - seriozitate şi punctualitate - bune abilităţi de comunicare, spirit de echipă - minim studii medii tehnice de specialitate - disponibilitate la program flexibil - permis de conducere categoria B
Referinte: ATT Interim este o companie în plină dezvoltare pe piața serviciilor profesionale de resurse umane din Oradea, oferind soluții adaptate de recrutare și leasing de personal companiilor. Am crescut alături de proiectul de muncă temporară în domeniul construcțiilor în Franța, Eurorenova www.eurorenova.ro Pentru partenerul nostru firma Essers, recrutăm persoane calificate în meseria de electrician. Cu o prezenţă de 80 ani în domeniul transportului și al logisticii, compania H. Essers este în mod evident una dintre cele mai importante și puternice companii din Europa. Personalul calificat determină serviciile prestate să fie executate la un nivel superior de înțelegere și satisfacere a nevoilor clienților. În Europa, H. Essers oferă soluții de transport și logistică personalizate, între 32 de puncte strategice situate în 11 țări. Cu headquarter în Genk-Belgia, compania H.Essers este o prezență dominantă în domeniul transporturilor din România, atât prin sediul central din Oradea, cât și prin punctele de lucru din București, Sibiu, Timișoara, Roman și Ploiești.

[detalii]